Biokat's

Filters
13 ProductenPagina 1 van 2

Biokat's is een merk van H. Von Gimborn GMBH

Onze visie is het om magische momenten te creëren voor het samenleven van mensen en huisdieren. Als huisdierenspecialist voeren we dit motto al meer dan 50 jaar, met producten als GimCat voor katten, GimDog voor honden, snacks en natuurlijk Biokat's premium kattenbakvulling. Daarom worden onze producten in meer dan 40 landen aan onze twee- en viervoetige klanten verkocht.

De geschiedenis van Biokat’s

Het bedrijf H. von Gimborn uit Emmerich am Rhein werd opgericht in 1855 als een farmaceutisch bedrijf. In 1960 begon men met de productie van diervoeder. In 1997 zijn we begonnen onze ervaring te gebruiken op het gebied van kattenbakvulling die wordt geproduceerd in de Beierse stad Kelheim. Als grondstof gebruiken we klei (bentoniet) van nabijgelegen mijnen.

De ‘Bio’ in Biokat’s

Biokat's is een duurzaam merk. Dit werd bevestigd in 2012 toen de ECOCARE Award aan ons werd uitgereikt. Ons duurzaamheidsconcept werd beloond door een jury van Europese deskundigen uit de academische wereld en de industrie. Daarnaast heeft de Carbon Footprintstichting de CO2-productie van de productielocatie in Kelheim in 2011 doorgemeten en deze als zeer goed bestempeld.