Voerspeeltjes voor uw hond

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1
Kong Kong easy treat puppy
Kong easy treat puppy
  €10,89
  Kong Kong easy treat lever
  Kong easy treat lever
   €10,89
   Kong Kong rewards tennisbal
   Kong rewards tennisbal
    €14,59
    Kong Kong marathon chicken
    Kong marathon chicken
     €8,35
     Kong Kong extreme dental zwart
     Kong extreme dental zwart
      €27,15
      Kong Kong bites kip
      Kong bites kip
       €9,65
       Kong Kong wobbler rood
       Kong wobbler rood
        €18,75
        Kong Kong bounzer rood
        Kong bounzer rood
         €17,69

         Op zoek naar andere manieren om je hond te belonen? Bekijk dan eens ons assortiment vulbare voerspeeltjes. Vulbaar speelgoed heb je in verschillende soorten, maten en merken. Je hebt eenvoudige en moeilijke speeltjes voor jouw hond. Ook de vormen zijn divers, ballen, tuimelaars en zelfs puzzels die je kunt vullen met lekkernijen of voer. Het is de bedoeling dat jouw hond de snoepjes eruit moet krijgen.

         Bezigheid voor honden

         Vulbare voerspeeltjes zijn ideaal om je hond te vermaken, voor actieve honden maar ook honden die minder actief zijn. Om een beloningssnoepje te krijgen, moet er namelijk wel gerold, gekauwd of geduwd worden met zijn snuit of poot. Wist je dat deze vorm van spelletjes waarbij jouw hond voer of snacks moet verdienen en zoeken, net zo intensief is als een lange wandeling? Daarnaast biedt vulbaar speelgoed, zoals de Kong classic rood, ideaal tegen verveling. Eenvoudig te vullen met de bijbehorende Kong bites kip snack, of andere beloningssnoepjes voor honden.

                                                              Kong voerspeeltje met kong bites

         Speeltjes tegen schrokken

         Je kent het wel, etenstijd! Je hebt de voerbak van je hond nog maar net gevuld en nog voordat jij de voer zak hebt opgeruimd, heeft jouw huisdier zijn bak al leeg. Komt dit je bekend voor? Een voerspeeltje kan dan de uitkomst zijn! Zo kan je trouwe viervoeter nooit teveel hondenvoeding in één keer eten en wordt de duur van het eten verlengd.

         Goed voor de tanden

         Wist je dat vulspeeltjes ook goed zijn voor de tanden van jouw hond? Dit helpt bij de gezondheid van het gebit van jouw hond. Een sterk speeltje van rubber is dan fijn. Wanneer jouw hond op het speeltje kauwt, wordt het tandvlees gemasseerd. Zo is de kans op tandplak en tandsteen minder groot. Het lekkerste voor jouw hond om op te kauwen zijn de doggydental sticksvanEdgar &Cooper volledig hypoallergeen.