Biologische hondenvoeding

Filters
25 ProductenPagina 1 van 3

Biologisch hondenvoer is voeding voor jouw hond met biologische ingrediënten en dragen veel al het EKO-keurmerk. Met onze bio hondenvoeding ben je verzekerd dat de dieren waar het vlees van is een goed leven hebben gehad, geen toegevoegde chemische middelen en géén gemanipuleerde ingrediënten. De gecertificeerde biologische voeding voor jouw hond koop je natuurlijk bij dé online dierenwinkel van de regio Amersfoort. Want alleen het beste is goed genoeg!

Het beste voor jouw hond

Je wilt natuurlijk het beste voor jouw hond. Een hond is niet alleen een maatje voor het leven, een hond maakt deel uit van jouw familie! Natuurlijk wil je graag dat jouw viervoeter gezond en sterk is. Een manier om jouw hond gezond te houden is met biologisch hondenvoer. In biologische hondenbrokken worden bepaalde bestandsdelen weggelaten waardoor je hoogwaardig voer over houdt. Dit zie je terug aan je hond, zoals aan de vacht en aan de spijsvertering. Wij bij Zoowereld hebben de beste biologische hondenvoer merken en hebben deze voor jouw in deze categorie neergezet, eenvoudig zoeken, zo ben je verzekerd van echt biologisch voer.

Merken biologisch hondenvoer

Yarrah biologisch hondenvoer Nog niet iedereen is bekend met het merk Yarrah, ondanks is het al sinds 1977 een kwaliteitsmerk voor biologisch hondenvoer in Europa. De hondenbrokken hebben vaak een beter leven keurmerk van 3 sterren. De voeding bestaat uit licht verteerbare smakelijke hondenbrokken voor een gezond hondenleven. Deze complete maaltijd zijn in verschillende maaltijden en smaken verkrijgbaar. Deze voeding is voor gevoelige honden een uitstekende brok omdat er geen bijproducten en toevoegingen in verwerkt zijn.