Carnilove hondenvoeding

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1

Deze hoogwaardige hondenbrokken met hoog vleespercentage van Carnilove is volledig graanvrij en aardappelvrij, en bevat een hoog percentage aan vlees en is aangevuld met heilzame kruiden en bessen. De brokken zijn erg smakelijk voor jouw hond en zijn bij veel honden ook een groot succes. Aangevuld met de blikvoeding van Carnilove is de maaltijd een ‘wild’ feest voor iedere viervoeter!

Samenstelling Carnilove hondenbrokken

Het zorgvuldig geselecteerde vlees van wilde oorsprong, zoals rendier, eend, fazant, kalkoen, lam, wildzwijn, zalm en vers vlees nieuwe formules zoals karper, forel, struisvogel, konijn en kip komt overeen met de samenstelling van natuurlijke prooi en zorgt voor opname van belangrijke aminozuren. Bosvruchten, groenten, wilde bessen en kruiden zijn natuurlijke bronnen van belangrijke vitamines en andere essentiële voedingsstoffen.

Graanvrij hondenvoer

Granen zijn een veelgebruikt ingrediënt in hondenvoer, vaak dienen deze als goedkope vulstof en energiebron. Ze vormen geen natuurlijk onderdeel van een hondendieet. Omdat honden de overtollige energie in granen en aardappelen niet kunnen gebruiken, wordt het in het lichaam opgeslagen als vet en kan dit leiden tot het ontstaan van overgewicht en andere ziekten, zoals diabetes.  

Soorten hondenbrokken

Carnilove heeft diverse soorten hondenbrokken;

Fresh meat ( Vers vlees): Uniek recept die jouw hond een uitgebalanceerd dieet geven dat rijk is aan vers vlees, samen met groenten, fruit en kruiden voor een meer wilde en nog natuurlijkere manier van eten.

Droog: Het brede spectrum van zorgvuldig geselecteerd vlees van wilde oorsprong, zoals rendieren, eend, fazant, kalkoen, lam, wildzwijn, zalm komt overeen met de samenstelling van natuurlijke prooien en zorgt voor opname van belangrijke aminozuren.

Blikvoeding:

Zalm & Kalkoen voor volwassen honden: Hoge vlees- en graanvrije paté voor volwassen honden.

Lam & Wildzwijn voor volwassen honden: Hoge vlees- en graanvrije paté voor volwassen honden.

Zalm & Kalkoen voor puppy’s: Hoge vlees- en graanvrije paté voor puppy’s van alle rassen (1-12 maanden).

Zakjes: Stukjes wild-oorsprong vlees en organen in paté. Complete voeding of heerlijke bij brokjes. Unieke vleessoorten. Geen granen, geen aardappelen, geen GMO, geen soja, geen kleur- geur- en smaakstoffen. Het vleesgehalte is 85%.