Over ons

Zoowereld dé grootste online dierenwinkel in de regio Amersfoort

Sinds 2019 hebben wij, twee vrouwelijke onderneemsters de passie voor dieren en het ondernemen met elkaar gebundeld en zo is Zoowereld, dé online dierenwinkel van Amersfoort bij ons aan de keukentafel ontstaan.

Wat betekent Zoowereld?

Zoo staat voor alle huisdieren; meer dan 3,8 miljoen huishoudens in Nederland en de helft van alle mensen in de wereld heeft een huisdier. Van hond tot muis. 

Omdat wij vinden dat ieder huisdier een gouden mandje verdiend met alleen het beste wat je een huisdier kan geven. Zij kunnen immers niet praten maar wel voelen en ervaren. Een huisdier verdiend een veilig thuis, goede voeding en speelgoed om mee te spelen en wat lekkers tussendoor of na een wandeling. Kortom een wereld waarin huisdieren gelukkig mogen en kunnen zijn. 

Een groeiende onderneming in diervoeding en -benodigdheden

Met vallen en opstaan hebben we inmiddels een groeiende onderneming. Wij leveren in de gehele Benelux en onze laagdrempelige en persoonlijke service wordt erg gewaardeerd door onze klanten. Natuurlijk leren wij iedere dag bij om op de hoogte te blijven van de laatste adviezen, richtlijnen en meer over onze producten. 

Zoals je misschien al gezien hebt hebben wij een groot assortiment , dit hebben wij zoals onze naam ook zegt verdeeld in werelden, voor ieder dier een eigen wereld. Gemakkelijk zoeken toch?! 

Natuurlijke en Biologische producten

Omdat wij vinden dat honden en katten van nature vleeseters zijn streven wij ernaar om onze voedingslijn hier op af te stemmen, daarom hebben wij naast onze Royal Canin en Biofood een echte vlees voedingslijn daarmee onderscheiden we ons van andere (online) dierenwinkels. Bij onze "Vleesvoeding per %" hebben wij merken als o.s. Yora, Oven baked tradition, Dogsee en Ziwi peak. Deze zijn gericht op het percentage vlees in de voeding, Deze bestaat dan ook namelijk uit minimaal 25% vlees (of vis) Onze producten zijn natuurlijk en biologisch

 Ingrediënten van Zoowereld zijn:

  • Hoge kwaliteit diervoeding
  • Kennis, op het gebied van uw huisdier
  • Verzorging, tot in de puntjes 
  • Verzenden, vandaag besteld morgen in huis

 “Je kent het vast wel, net nu het avond is of vlak voor het weekend geef je je huisdier eten en je pakt net het laatste beetje voer. Snel naar de winkel dus!...”     

Bij Zoowereld behoort dat nu tot het verleden. Met enkele kleine stappen kun jij er voor zorgen dat wij altijd op tijd jouw voer kunnen leveren. Wil je niets missen? Volg ons ook op Sociale media en blijf op de hoogte van de laatste acties, kortingen, nieuwtjes en weetjes over diervoeding en -benodigdheden.

banner over ons- zoowereld