Gratis verzending bij besteding vanaf € 29,-
Natuurlijke & biologische producten!
De service van Zoo, persoonlijk
Webwinkelkeur
0
0
Gratis verzending bij besteding vanaf € 29,-
Natuurlijke & biologische producten!
De service van Zoo, persoonlijk

Disclaimer

Op deze pagina vindt u de disclaimer van https://www.zoowereld.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Zoowereld. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Zoowereld is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Zoowereld.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Zoowereld te mogen claimen of te veronderstellen.

Zoowereld streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Zoowereld aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van https://www.zoowereld.nl op deze pagina.

Zoowereld 2022©

Zelf regelen

Volg je bestelling, bekijk facturen of retourneer een artikel.

Voor alle andere vragen

Bel ons (Lokaal tarief)

ma t/m vr 09.00 - 21.00 uur za 09:00 - 18:00 uur zo gesloten

+31683580486

E-mail

Antwoord binnen 2 werkdagen

E-mail ons

Social media

Antwoord binnen 1 werkdag

5.0Review LogoWij scoren een 5.0 op Trustpilot

Zoowereld

Beukstraat 37
3812 MH Amersfoort
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW-nummer: NL001562171B05
KvK-nummer: 75669048
Iban: NL14ABNA0883701251

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »